DjTANFOLYAM.HU - A dj iskola kurzusai 

KURZUSOK

Fontos kérdések a dj tanfolyam óráival kapcsolatban:


Mikor indul a következő dj tanfolyam ???

Természetesen minél hamarabb, ahogy a részünkről megoldható!

Konkrét tanfolyamkezdés időpontokkal nem tudunk szolgálni.

Ahogy, összejön 1 csapatra való jelentkező (ez 3-5 főt jelent), és ők időpontot tudnak egyeztetni, akkor utána pár nappal elindulhat a képzés.

Ha olyan időbeosztásban dolgozol, hogy semmiféleképpen nem tudsz egy rendszeres heti részvétellel megjelenni a tanfolyamon, akkor ajánljuk figyelmedbe, hogy iskolánkban magánórákra is van lehetőség. Természetesen ez más díjazással, és rövidebb órákkal.

Ha a részvételt - dj oktatásunkon - ilyen formában szeretnéd igénybe venni, kérjük, keress meg személyesen valamelyik elérhetőségünkön, hogy tájékoztathassunk a lehetőségekről.

Mennyi ideig tart a tanfolyam, hány óra a képzés ???

Van egy ajánlott menet, de ettől el lehet térni. Kisebb módosításokat általában a csapatok könnyen tudnak egyeztetni. Extra kérések esetén a magánórákat ajánljuk. Valamilyen megoldást mindenképpen találunk az igényeidnek megfelelően.

A dj tanfolyamunk jelenleg 20 alkalomból áll. Alkalmanként 3 óra, és rendszerint heti 1 alkalommal találkozunk. Ez azt jelenti, hogy a teljes képzés 5 hónapot vesz igénybe, de ez az igényeknek megfelelően rugalmasan alakítható.

Érdeklődj bármelyik elérhetőségünkön, ha másféle ütemezéssel szeretnél hozzánk járni, mert az elmúlt évek alatt, rengeteg különleges igényt sikerült tökéletesen megoldanunk.

! Tipp:   Ha nem találtad meg a választ a kérdésedre, ezen az oldalon ...


Ha nem találtad meg, amit kerestél ezen az oldalon, ajánljuk figyelmedbe tanfolyamunk webes fórumán a gyakori kérdések  GYIK  témakört, amelyben az iskola felé leggyakrabban feltett kérdésekre próbálunk meg választ adni.

Lehet, ott van a Te kérdésed is, és gyorsabban tájékozódhatsz, mintha mailt küldenél nekünk.

info [kukac] djtanfolyam [pont] huTelefon: +36-70-3100-462