FÓRUM

Pontos idő: 2021. július 25., vasárnap 14:47

Minden időpont UTC+02:00 időzóna szerinti
Új téma nyitása  Hozzászólás a témához  [ 2 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2012. augusztus 9., csütörtök 13:37 
Offline
Adminisztrátor

Csatlakozott: 2009. július 8., szerda 3:13
Hozzászólások: 367
Teljes név: Smitzer Lajos
DJ név: Dj Smitzer
Telefonszám: 06703100462
Kedvelt zenei stílusok: .
» soulful house
» latin house
» disco house
» funk house
» ambient house
» vocal house
» tribal house
» acid jazz
» jazz funk
» funk
» soul
» swing
» electro swing
Hamarosan új kontrollereket bocsát piacra a Pioneer, aki ebben a szegmensben kicsit elmaradt a konkurens gyártóktól.

Elsőként a XDJ-AERO érkezik okostelefonokhoz, táblagépekhez... Wifi-s kommunikációval...

http://pioneerdj.com/english/products/d ... -aero.html


_________________
.
[ img ] DjTANFOLYAM.HU © 2008-2019
Lemezlovas képzés, alapoktól a profi dj szintig ...
.


Vissza a tetejére
   
HozzászólásElküldve: 2012. november 23., péntek 14:49 
Offline
Adminisztrátor

Csatlakozott: 2009. július 8., szerda 3:13
Hozzászólások: 367
Teljes név: Smitzer Lajos
DJ név: Dj Smitzer
Telefonszám: 06703100462
Kedvelt zenei stílusok: .
» soulful house
» latin house
» disco house
» funk house
» ambient house
» vocal house
» tribal house
» acid jazz
» jazz funk
» funk
» soul
» swing
» electro swing
Hivatalos sajtóközlemény:

------------------------------------------------------------------

A Pioneer bemutatja XDJ-AERO néven a legelső vezeték nélküli All-in-One DJ rendszert és az első natív lejátszót a rekordbox™ zenekezelő szoftverhez

A Pioneer ismét úttörő szerepet tölt be az XDJ-AERO keverőjével, ugyanis ez az iparág első Wi-Fi képes All-in-One DJ rendszere és natív rekordbox™ lejátszója.

Ez az innovatív DJ rendszer teljesen megváltoztatja a DJ előadásokat, mivel a DJ-ket megszabadítja a kábelrengetegektől. Az XDJ-AERO a szórakoztatóipar első készülékeként teszi lehetővé a DJ-k számára, hogy vezeték nélkül töltsenek át zenét az okostelefonokról, tabletekről, laptopokról és PC-kről , anélkül, hogy zűrzavaros konfigurációt kellene kialakítaniuk. Az univerzális XDJ-AERO a Pioneer új mobil alkalmazásaival is képes együttműködni, használható önálló keverőpultként vagy akár MIDI és HID kontrollerként is.

Az XDJ-AERO saját privát Wi-Fi hálózatot hoz létre, és a DJ egyidejűleg akár négy vezeték nélküli eszközre is csatlakozhat. Sőt, akár a közönség is bekapcsolódhat az előadás alakításába, mivel műsorszámokat küldhet saját okostelefonjáról vagy tabletjéről az XDJ-AERO készülékre az interaktívabb élményhez.

Ugyanakkor, a Pioneer rekordbox zenekezelő szoftveréhez készült első natív lejátszóként, az XDJ-AERO a DJ számára közvetlenül teszi elérhetővé a szoftver összes funkcióját. A rekordbox szoftverrel a DJ menet közben hozhatja létre és szerkesztheti a lejátszási listákat; figyelemmel kísérheti az ütemrasztereket; elemezheti a BPM értékeket; és betöltheti a hullámalakokat.

Mivel a rendszer kompatibilis a Pioneer okostelefonokra és tabletekre kifejlesztett új mobil alkalmazásával , ezért az XDJ-AERO a DJ lejátszást valóban mobillá teszi. A DJ-k a mobil alkalmazással elkészíthetik út közben a műsorokat, majd vezeték nélkül tölthetik fel a műsorszámokat és a lejátszási listákat az XDJ-AERO keverőre.

A DJ-k egyetlen gombnyomással kapcsolhatnak át az XDJ-AERO mobil és USB bemenetei között. Ez a DJ rendszer az összes DJ-k által kedvelt funkcióval büszkélkedhet: többek között a hangmintabankokkal, a Sound Colour szűrőkkel és a rekordbox ütemszinkronizáló funkciójával.

Az XDJ-AERO ezen kívül használható 24-bites audió interfészként, MIDI kontrollerként a Traktor és HID kontrollerként a Virtual DJ szoftverhez. CDJ-lejátszóra vagy lemezjátszóra csatlakoztatva önálló keverőpultként is működtethető.

Az XDJ-AERO kívül-belül prémium kivitelű, professzionális DJ készülék érzetét kelti klasszikus fekete külsejével és fényes alumínium kezelőszerveivel. A mindössze 45 mm vastag, hordozható és könnyű XDJ-AERO a világ legvékonyabb kombinált lejátszója és keverője.

XDJ-AERO: a világ első vezeték nélküli All-in-One DJ lejátszója, keverőpultja és MIDI kontrollerje.

Az XDJ-AERO 2012. augusztusától vásárolható meg 999 euróért.

Az XDJ-AERO főbb jellemzői

1. ELSŐ A SZÓRAKOZTATÓIPARBAN: Vezeték nélkül csatlakoztatható akár négy eszköz
Ideiglenes hálózat létrehozásával az XDJ-AERO egyidejűleg akár négy Wi-Fi képes eszközzel is szinkronban tud működni, egyéb extra berendezés használata nélkül. A DJ-k először ezzel a berendezéssel tudnak feltölteni rekordbox anyagokat a keverőpultra okostelefonok, tabletek és számítógépek használatával.

A DJ-k a XDJ-AERO használatával távolról tudják kezelni a vezeték nélküli eszközöket, így kereshetnek a műsorszámok között, és azokat közvetlenül tölthetik át a keverőpultra anélkül, hogy a kezükben kellene tartani a másik eszközt.

Ezen kívül, az új mobil alkalmazással a DJ-k okostelefont és tabletet is használhatnak az XDJ-AERO távvezérlésére. Az USB forrás kiválasztásával a DJ-k böngészhetnek a zeneszámok között, és műsorszámokat tölthetnek fel az XDJ-AERO keverőre az eszközök nagyobb érintőképernyőjének használatával.

A közönség zenét küldhet a vezeték nélküli eszközökről az XDJ-AERO keverőre, amihez azonban szükség van a DJ jóváhagyására. Ha az eszköz kikerül a hatókörből a műsorszám lejátszása közben, akkor a rendszer egy "vészciklust" hoz létre, hogy ne szakadjon meg a zene lejátszása. Ha az okostelefonon hívást kezdeményeznek, akkor a zene lejátszása egészen addig folytatódik, amíg az eszköz támogatja a multitasking funkciót.

Sőt, ha az XDJ-AERO zeneforrását átkapcsolják a vezeték nélküli módból az USB módba, akkor a DJ-k mindkét keverőpultról végezhetik a lejátszást egyetlen rekordbox szoftvert használó tárolóeszközről.

2. A Pioneer professzionális termékcsaládjának összes népszerű funkcióját tartalmazza
Az XDJ-AERO a Pioneer legnépszerűbb multiformátumú lejátszóinak és keverőpultjainak legizgalmasabb funkcióit tartalmazza, többek között az alábbiakat:
• Ütemeffektek : az XDJ-AERO a Pioneer DJM termékcsalád rendkívül felhasználóbarát és népszerű effektjeit kínálja – ezek a Trans, Flanger, Roll és Echo.
• Postfader funkció: az effektek alkalmazása a fader után történik, így a hang természetes módon, fokozatosan halkul el, azaz nem hirtelen áll le, amikor a DJ a hangforrást hirtelen levágja a faderekkel.
• Hangszíneffektek: a DJM termékcsaládtól kölcsönzött Sound Colour szűrők alul- és felüláteresztő szűrőt adnak hozzá az ütemeffektekhez, így még több kreativitás vihető a műsorba
• Hangmintabankok: négy előre beprogramozott hangminta.
• Automatikus szakaszismétlés: a műsorszámok kijelölt szakaszai automatikusan megismételhetők.
• Kvantálás: A DJ-k ezentúl soha nem tévesztik el az ütemet, mivel a kvantálási funkció automatikusan szinkronizálja a rekordbox szoftverrel előállított műsorszámok és az effektek ütemét.

3. Automatikus funkciók, amelyekkel gyerekjáték a tökéletes mix létrehozása
• Ütemszinkronizálás : ez a funkció automatikusan szinkronizálja az összes műsorszámot a master deck üteméhez a rekordbox ütemraszter információja alapján.
• Automatikus mix: ez a funkció automatikusan végzi a lejátszási listában található műsorszámok keverését, ha a DJ-knek el kell hagynia a keverőpultot a hosszabb mixek alatt.

4. Előadások létrehozása és hangminták lejátszása
• ELŐSZÖR A SZÓRAKOZTATÓIPARBAN – Jog Drum funkció: DJ-barátiabb módszer a hangminták alkalmazásához. A DJ-nek csak be kell tölteni a hangmintát a deckre és meg kell nyomnia a Jog Drum gombot; a hangminták ezután közvetlenül aktiválhatók a JOG tárcsával a kreatívabb lejátszás megvalósításához.
• Hangminták indítása: a deckre előre beprogramozott négy hangmintának köszönhetően a DJ-knek csak meg kell nyomni egyszer a Sample Launch gombot az aktuálisan aktivált hangmintával történő lejátszáshoz. A Sample Launch gomb lenyomva tartásával másik hangminta választható ki. A hangminták indítása az XDJ-AERO effektek, szakaszismétlések és hangmagasság vezérlésére szolgáló kezelőszerveivel is elvégezhető.

5. Népszerű mixek egyérintéses rögzítése
A Pioneer DJM-350 keverőpultjától örökölve, az XDJ-AERO a DJ-k számára lehetővé teszi, hogy az általuk létrehozott mixeket közvetlenül rögzíthessék az USB eszközökre, mégpedig tömörítetlen CD minőségben, WAV fájlformátumban.

6. MIDI és HID vezérlés a maximális rugalmassághoz
Az XDJ-AERO használható MIDI kontrollerként a Traktor és HID kontrollerként a virtuális DJ szoftverekhez.

7. Külső hardver csatlakoztatása önálló keverőpultként történő használathoz
A maximális rugalmasság érdekében ez az egyesített lejátszó/keverő egység külső berendezés (pl. CDJ-lejátszó vagy lemezjátszó) csatlakoztatására alkalmas bemenetekkel is rendelkezik, így a DJ akár önálló keverőpultként is működtetheti az egységet.

8. Prémium szintű kivitel
A klasszikus fekete külsőnek, a fényes alumínium kezelőszerveknek, a kék LED jelzéseknek és a Pioneer standard interfészének köszönhetően az XDJ-AERO a professzionális készülékek közé sorolható.

9. Kiváló minőségű komponensek a nagyszerű hangzáshoz bármely környezetben
Az XDJ-AERO audió áramkörei azonosak a Pioneer professzionális DJ berendezéseknél alkalmazott megoldásaival, így garantálható az eredetinek megfelelő hangreprodukció. A torzítás és az A/D-D/A konverzióból eredő zaj minimálisra csökkentéséről a nagyfelbontású digitális feldolgozás gondoskodik.

10. Egyéb jellemzők
• 44,1 kHz/24 bit felbontású hangkártya
• 3-sávos önálló hangszínszabályzó
• Dupla fejhallgató kimenet – mini jack aljzat a fülhallgatóhoz és standard jack aljzat a normál fejhallgatóhoz
• Négyszínű, 18 nyelvű LCD kijelző
• MIC bemenet és szimmetrikus TRS kimenet

Főbb műszaki jellemzők – XDJ AERO

Lejátszható médium Okostelefonok, tabletek, USB tárolóeszközök (Flash memória/HDD stb.), számítógépek (Mac/Windows PC)
Lejátszható fájlformátumok USB aljzat: MP3, AAC, WAV, AIFF maximum 24 bit/44.1 kHz felbontással
Wi-Fi kapcsolat: MP3, AAC
Támogatott USB formátumok FAT, FAT32, HFS+ (csak olvasható, naplóvezetéssel)

Fájlrögzítés WAV, 16 bit/44.1 kHz
Csatornák száma 2
Vezeték nélküli kommunikációs formátum IEEE 802.11b/g/n (2.4 GHz sáv)
Mintavételi gyakoriság 44,1 kHz
A/D, D/A konverter 24 bit
Frekvenciamenet 20 Hz – 20 kHz
Jel/zaj arány 105 dB vagy nagyobb
Teljes harmonikus torzítás Max. 0,003%
Dinamikatartalék 19 dB
USB aljzatok "A" és "B" típusú
Bemenetek Phono/Line ×2 (RCA)
Mic ×1 (1/4" phone)
Kimenetek Master out ×2 (1/4" phone ×1, RCA×1)
Fejhallgató monitor kimenet ×2 (elöl 1/4" phone, minitűs)
Tartozék AC adapter Tápellátás: AC100 V 50 Hz/60 Hz)
Névleges teljesítmény: DC 12 V
Maximális külső méretek
(szél. × mag. × mély.) 623 ×289.5 ×65 mm
Tömeg 3,7 kg
rekordbox™ zenekezelő szoftver (tartozék):
Támogatott operációs rendszerek Mac OS®X (10.5.8 vagy fejlettebb)
Windows®7 Home Premium / Professional / Ultimate
Windows Vista® Home Basic / Home Premium / Ultimate / Business (SP2 vagy fejlettebb)
Windows® XP Home Edition / Professional (SP3-tól)
A Windows® XP Professional x64 Edition verziót a berendezés nem támogatja
Lejátszható fájlformátumok MP3, AAC, WAV, AIFF

_________________
.
[ img ] DjTANFOLYAM.HU © 2008-2019
Lemezlovas képzés, alapoktól a profi dj szintig ...
.


Vissza a tetejére
   
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása  Hozzászólás a témához  [ 2 hozzászólás ] 

Minden időpont UTC+02:00 időzóna szerinti


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.

Ugrás: 

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
info [kukac] djtanfolyam [pont] huTelefon: +36-70-3100-462