FÓRUM

Pontos idő: 2025. január 19., vasárnap 11:21

Minden időpont UTC+01:00 időzóna szerinti

Új téma nyitása  Hozzászólás a témához  [ 4 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2012. június 30., szombat 13:14 

Teljes név:
DJ név:
Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni a következő problémával kapcsolatban! A Xone 3D firmware frissítést követően valamint a készülék ki-be-kapcsolása után a a Xone 3D nem tölt be (nem játszik "fényjátékot" és csak a 4 csatorna feletti kis ledek világítanak) ,valamint a pc-n a hangok és audióeszközök opciónál a Xone 3D hangkártya nem található! A driver-eket az Allen & Heath hivatalos oldaláról töltöttem le,innen:

http://www.allen-heath.com/uk/products/ ... &SubCatId=

Minden tanácsot,segítséget szívesen fogadok!
Előre is köszönöm!

Üdv!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012. június 30., szombat 18:32 
Adminisztrátor

Teljes név: Smitzer Lajos
DJ név: Dj Smitzer
Telefonszám: 06703100462
Kedvelt zenei stílusok: .
» soulful house
» latin house
» disco house
» funk house
» ambient house
» vocal house
» tribal house
» acid jazz
» jazz funk
» funk
» soul
» swing
» electro swing
Nagy valószínűséggel valami nem ment rendben a frissítésnél...

Ha enged új firmware frissítést, próbáld meg újra. Ellenőrizd, hogy a letöltött file nem sérült-e. (Erre biztos ad a gyártó valamilyen útmutatást. Pl.:pontos file méretet megad byte-ra pontosan)

Lehet, hogy a cucc firmware frissítése, új driver telepítést is igényel a pc-re, laptopra.

Frissítsd a dj lejátszó software-edet, ami fut a számítógépeden... (Virtual dj, Traktor dj, Serato, stb...)

Olvasd el figyelmesen a dj cuccod hivatalos firmware frissítésének menetét. Minden apróság számíthat.

Amúgy nagyon elővigyázatosnak kell lenni egy ilyen dj cucc firmware frissítésénél, mert ha a frissítés közben valami hibázik (áramszünet, hibásan letöltött file), akkor úgy tönkre lehet tenni a cuccot, hogy csak szervizben fognak újra életet lehelni belé.

Sok sikert a hibaelhárításhoz!

.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012. július 1., vasárnap 11:24 

Teljes név:
DJ név:
Köszönöm LaYOOOs a gyors reagálást! Eredetileg "XONE3D 1.00.BIN" verzió volt a keverőn, amit "XONE3D 1.26.BIN"-re szerettem volna frissíteni Jelenleg a hivatalos oldalon (a fenti link alatt) ez az elérhető legfrissebb! Az újabb frissítést azért nem engedi,mert azt mondja,hogy a készülék nincsen csatlakoztatva (a pc-n a hangok és audioeszközöknél nem jelenik meg a készülék hangártyája) Én Ableton 8 progival szerettem volna használni,de mivel voltak rátanítási problémák,elvittem egy Dj felszereléseket árusító üzletbe! Ott egy hozzáértő mondta ,hogy valószínű firmware frissítés kéne rá,hogy teljeskörűen rá lehessen hangolni az Ableton 8-ra! Néhányszor próbálkozott a frissítéssel a srác,de neki nem engedte.ezért mondta,hogy próbálkozzak majd otthon..,na ezért álltam neki itthon! Nekem engedte...,ez lett a vége! A felhasználói kézikönyvben írja ,hogy semmi más program ne fusson a művelet közben,amit be is tartottam! Hibaüzenetet nem irt ki sem közben,sem pedig utána (de valami gebasz mégis történt),de miután a pc-t és a készüléket újraindítottam,a készülék már nem kapcsolt be ahogy eddig,csak a fentebb leírt módon,a hangkártyájának ikonja pedig eltűnt... Gondolom Én, mint felhasználó, itthoni körülmények között nem sokat tehetek,hacsak nincs valami hyper-super program,ami látja a láthatatlant! Sejtem szerviz lesz a vége..,ha igen milyen alternatívák fordulhatnak elő? Vissza tudják állítani a hangkártya vezérlőtárában lévő kódokat,vagy mondhatják rá,hogy csere? (talán ez sérülhetett,ha jól sejtem...) Árfekvésben és szervizidőben mire számíthatok ettől a "jólsikerült" frissítéstől (-tól-ig)?
További szép napot!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012. július 24., kedd 21:35 
Adminisztrátor

Teljes név: Smitzer Lajos
DJ név: Dj Smitzer
Telefonszám: 06703100462
Kedvelt zenei stílusok: .
» soulful house
» latin house
» disco house
» funk house
» ambient house
» vocal house
» tribal house
» acid jazz
» jazz funk
» funk
» soul
» swing
» electro swing
Ha sikeresen lezajlott a frissítés, akkor nem biztos, hogy a készülékben van a hiba... Az operációs rendszereddel is baj lehet, illetve több helyről hallottam már, hogy a tört (nem jogtiszta) Abletonnal sok probléma van...

A javítással kapcsolatos kérdéseidre, csak a szerviz tudja megadni a választ....

LaYOOOs

.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása  Hozzászólás a témához  [ 4 hozzászólás ] 

Minden időpont UTC+01:00 időzóna szerinti