FÓRUM

Pontos idő: 2024. október 15., kedd 2:12

Minden időpont UTC+02:00 időzóna szerinti

Új téma nyitása  Hozzászólás a témához  [ 3 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Kapcsolatok nélkül nehéz
HozzászólásElküldve: 2010. május 4., kedd 15:35 

Teljes név: Szántó Máté
DJ név: Castiel
Kedvelt zenei stílusok: club-house
Sajnos az utóbbi időben elég sokszor átvertek zenélés terén. Csak üres ígéreteket kaptam...
Tavaly végeztem el a tanfolyamot és úgy gondoltam belépek a Sawproduction nevű csapatba. Az elején úgy éreztem hogy végre eltudok majd indulni. A csapat úgymond vezetője Fűrész Balázs alias KevinSaw nevű pesti srác. Sárbogárdon kezdett el bulikat szervezni október körül. Az elején hívott is warm upokra és nem vallottam kudarcot hiszen megtelt a tánctér este 11re. De sajnos mindig mire én is tudtam volna élvezni a közönséget váltottak. Azóta idén sajnos csak 2 bulin voltam összesen hiszen mióta beindult a hely csak magát részesíti előnyben. Nem vagyok az évszázad tehetsége, de a stílusomban hallgatható és élvezhető zenéket tudok keverni.
Sajnos most is csak egy üres ígéretet kaptam a következő bulira és csalódva láttam a plakáton ,hogy nem leszek ott ismét.
Nem tudom mit kezdjek mert nincsenek megfelelő kapcsolataim.... :cry:

Ha valaki tudna bármilyen tanácsot adni szívesen meghallgatnám.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: Kapcsolatok nélkül nehéz
HozzászólásElküldve: 2010. május 15., szombat 17:55 
Adminisztrátor

Teljes név: Smitzer Lajos
DJ név: Dj Smitzer
Telefonszám: 06703100462
Kedvelt zenei stílusok: .
» soulful house
» latin house
» disco house
» funk house
» ambient house
» vocal house
» tribal house
» acid jazz
» jazz funk
» funk
» soul
» swing
» electro swing
Minden kezdet nehéz. Erre felhívtam a figyelmet. Nem kell elkeseredni. A korodnál fogva, még kicsit hiteltelen vagy. Viszont ez idővel el fog múlni. :D A nem egyenes embereket el kell kerülni. Van belőlük bőven. Sok gyakorlás, akkor is amikor nincs munkád. Ismerkedni a különböző stílusokkal (nem leragadni egynél), hogy legyen átjárásod a stílusok között. Legyén jó! Legyél nagyon jó! Legyél jobb, mint az, aki hitegetett téged, és akkor a munka meg fog találni.

LaYOOOs

.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: Kapcsolatok nélkül nehéz
HozzászólásElküldve: 2011. október 30., vasárnap 16:33 

Teljes név:
DJ név:
Castiel írta:
Sajnos az utóbbi időben elég sokszor átvertek zenélés terén. Csak üres ígéreteket kaptam...
Tavaly végeztem el a tanfolyamot és úgy gondoltam belépek a Sawproduction nevű csapatba. Az elején úgy éreztem hogy végre eltudok majd indulni. A csapat úgymond vezetője Fűrész Balázs alias KevinSaw nevű pesti srác. Sárbogárdon kezdett el bulikat szervezni október körül. Az elején hívott is warm upokra és nem vallottam kudarcot hiszen megtelt a tánctér este 11re. De sajnos mindig mire én is tudtam volna élvezni a közönséget váltottak. Azóta idén sajnos csak 2 bulin voltam összesen hiszen mióta beindult a hely csak magát részesíti előnyben. Nem vagyok az évszázad tehetsége, de a stílusomban hallgatható és élvezhető zenéket tudok keverni.
Sajnos most is csak egy üres ígéretet kaptam a következő bulira és csalódva láttam a plakáton ,hogy nem leszek ott ismét.
Nem tudom mit kezdjek mert nincsenek megfelelő kapcsolataim.... :cry:

Ha valaki tudna bármilyen tanácsot adni szívesen meghallgatnám.
szia!

nem könnyü az indulás. én már 17 éves korom óta csinálom. nagyon kitartó vagyok hisz imádom,ezaz életem mindig is közöm volt a zenéhez....zenével kelek,eszek,fekszek...sőt mikor egy szál boxerben megyek vacsorázni,akkoris a fejemen a fejhallgató. x ))viccet félretéve nem könnyű! én 17évesen kezdtem diszkózni tudtam,hogy ez lessz az életem és komolyan szeretném csinálni. játszottam kb.2éven át rezidensként 5perc alatt levettem a lábáról a tulajt és reggel oda jött egy ajánlatttal,hogy felvenne engem rezidensnek mert tetszik ahogy játszok...node ez se így megy,főleg nem a mai világban.nagyon sok tehetség van.viszont ez sose jelenti azt,hogy te nem vagy az. az én felfogásom: mindenkinél van jobb+minden eggyes embernek más az igénye. mi szakmai szemmel sokszor úgy látjuk: minek??,ha úgyis Tiesto a legjobb? viszont a közönség fele meg úgysem kíváncsi Tiesto-ra. érted? sok mindent átkell látnunk,bekell vallanunk magunnknak. nekem idén volt meg az első remix győzelmem ráadásul nemzetközi szinten. visszatérve amikor abbahagytam 19évesen a rezidens életmódot,akkor meg megtanultam zenét készíteni.ezt is évek alatt tanultam ki,viszont itt mindig van mit fejleszteni.nem akarok sokat írni már,a lényeg,hogy az első lépcsőfokokban pénz nem feltétlen kell hozzá (idézőjelben)kinek mi a pénz....leginkább: kitartás,akarat,és higgyél abban amit csinálsz. ha már fütyölni fogják (pozitívan) és kiabálni a neved a buli elején,akkor Te már ott le is tetted a neved. ahol pedig letetted a neved ott utána ügyelj arra,hogy mindig lássanak valami újat is tőled. nem szeretném keverni a 2 szakmát(producer & dj) és gőzöm sincs mennyire tervezed ennek szentelni az életed eggyet tudok javaslni: ha maximálisan (mivel én is ebben vagyok)erre akarod rátenni az életed,akkor gyorsan kezd el tanulni a zenekészítés rejtelmeit mert manapság ez már mondhatnám 60-70%löket a karrierben. régen volt az,hogy valaki azért lett jó sztár,mert jó DJ volt. mostmár ott tartunk,hogy talán van 1-2 külföldi sztár aki valóban jó DJ és 90% ezért lett híres,de ott az a maradék 10%,hogy volt tőle 2-3 eltalált igazán jó saját sláger is. bocsi,hogy hosszúra nyújtottam,sok sikert a továbbiakban.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása  Hozzászólás a témához  [ 3 hozzászólás ] 

Minden időpont UTC+02:00 időzóna szerinti